Samarbetspartner

Nyköpings Trädgårdsförening samarbetar med fler trädgårdsföretag. Mot uppvisande av medlemskort får du som medlem 10 % rabatt på ordinarie priser hos våra samarbetspartners.

Växt o Trädgård
Växt o Trädgård har ett stort utbud med växter, trädgårdsinredning och redskap. Växt o Trädgård ger föreningens medlemmar 10 % på växter och 5 % på övrigt sortiment.

Hälsoträdgården Lunden
Trädgårdrehabilitering och butik som säljer ekologiskt odlade växter och grönsaker. Ligger granne med kyrkogården i Oxelösund.

Oscarsbergs Trädgård
Oscarsbergs Trädgård har ett stort utbud med växter, trädgårdsinredning, tillbehör och redskap, är återförsäljare av Bendrups marksten samt anordnar trädgårdskurser.

Gripsholmsparkens Blommor
En trevlig blomsteraffär på Stockholmsvägen 1. Här har det funnits en blomsteraffär sedan 1946.

Grönborgs Handelsträdgård
Handelsträdgård vid Nya Kyrkogården med anor från 1800-talet. Grönborg har ett stort utbud av krukväxter och snittblommor men även mycket annat att erbjuda.

Hjortensbergs Blommor
Blomsteraffären i centrum med snittblommor och krukväxter men även krukor, keramik, ljus, inredningsprylar och rapsolja från Julita.

Västerljungs Blommor
Handelsträdgården med ett stort utbud av sommarplantor, örtkryddor, tomatplantor, ekojord, ekofröer mm. Handelsträdgården använder inga kemiska bekämpningsmedel.
Rabatten gäller ej jordprodukter.