Programgruppen

Programgruppen jobbar med stort engagemang för att hitta nya aktiviteter att erbjuda föreningens medlemmar. Varje år återkommer några favoriter men också nya spännande programpunkter.

Nyköpings Trädgårdsförening har under åren genomfört många intressanta utflykter, studiebesök och föreläsningar tillsammans. Läs mer under ”Program våren 2020” för att se vad vi erbjuder i år.

Saknar du något i vårt programutbud? Kanske har du bra tips på utflyktsmål och föreläsare eller har ett specifikt intresse inom trädgård och odling som du vill dela med dig av till övriga medlemmar i föreningen? Vi tar tacksamt emot förslag på aktiviteter!

Vi blir gärna fler och vill du engagera dig i programgruppen är du varmt välkommen att kontakta Birgit eller Mita!

Birgit Elmsäter: 073-6564171
Mita Hellberg: 070-2331036